Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fabrizio Romano: 'In 2021 zal hij een speler van Barcelona zijn'

Laatste update:

"Barcelona heeft een akkoord met Eric García over een contract in 2021. Hij zal een speler van Barcelona zijn. De verwachting is dat hij komende zomer transfervrij overstapt. Barcelona kan proberen om een deal in januari te sluiten, maar dan zal men overeenstemming met Manchester City moeten bereiken." De interesse van Barcelona in García bestaat al ruim een jaar, maar de berichtgeving over een persoonlijk akkoord is nieuw.

Barcelona wilde García in de zomerse transferperiode al aantrekken, maar Manchester City nam geen genoegen met twintig miljoen euro voor het nog een jaar doorlopende contract. Verder dan dat bedrag kon het financieel noodlijdende Barcelona echter niet. Ronald Koeman wil nog steeds graag een centrale verdediger per direct kunnen verwelkomen, maar alles valt en staat met de vraagprijs die Manchester City komende maand zal hanteren.

De eerste drie weken lijkt sowieso geen transfernieuws van Barcelona verwacht te hoeven worden. Op 24 januari wordt de nieuwe voorzitter van Barcelona gekozen. De club heeft daarna tot 1 februari om eventuele transfers te doen en zal daarbij al rekening houden met de wensen van de nieuwgekozen preses, die officieel pas in de zomer begint.

García kwam tussen 2008 en 2017 in de jeugd van Barcelona uit, waarna hij naar Manchester City vertrok. In december 2018 volgde het debuut van de verdediger in de hoofdmacht, maar een echte doorbraak bleef uit. De teller staat inmiddels op dertig duels, waarvan zeven in deze voetbaljaargang. Josep Guardiola was teleurgesteld dat zijn landgenoot weigerde om eerder dit jaar een nieuwe en langere overeenkomst te ondertekenen.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties