Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fabrizio Romano: 'Laat me duidelijkheid verschaffen over Ten Hag'

Laatste update:

"Laat me duidelijkheid verschaffen over Ten Hag, want daar krijg ik veel vragen over", zegt de journalist in zijn Here We Go-podcast. "Het is een heel goede trainer, maar no way dat hij Ajax midden in het seizoen zal verlaten. Dat is niet zijn stijl en hij heeft ook een goede relatie met Marc Overmars. Hij tekende bij en beloofde Overmars dat hij niet zou vertrekken, dus voor Barcelona is er niets te halen. Áls Ronald Koeman vertrekt, en dat is zeker nog geen uitgemaakte zaak, dan zijn er twee namen: Xavi Hernández en Roberto Martínez. Maar ze wachten allebei nog op officieel contact met Barcelona."

Romano denkt dat de komende twee wedstrijden van Barcelona cruciaal zijn voor Koeman. Woensdag gaat de club op bezoek bij Benfica in de Champions League; zaterdag wacht een uitwedstrijd tegen Atlético Madrid in LaLiga. "Als die wedstrijden allebei worden gewonnen, heeft hij misschien kans om aan te blijven. Zo niet, dan is de kans aanzienlijk dat hij de club verlaat. Er wordt gesproken met mensen die dicht bij trainers staan." Tegen Atlético zit Koeman de tweede en laatste wedstrijd van zijn schorsing uit, die hij opliep doordat hij in de uitwedstrijd tegen Cádiz (0-0) van het veld werd gestuurd.

Zou Erik ten Hag een goede trainer zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties