Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fabrizio Romano onthult 'key point' in eisenpakket Erik ten Hag

Laatste update:

Ten Hag wil volgens Romano nu hij nog trainer van Ajax is al inspraak in de transferstrategie van zijn toekomstige werkgever. De 52-jarige oefenmeester verlangt zowel zijn zegje op het gebied van in- en uitgaande transfers als contractverlengingen en -beëindigingen. Ten Hag voerde afgelopen week al een positief gesprek met Manchester United over zijn ideeën en plannen, waar bovenstaand eisenpakket naar alle waarschijnlijkheid in naar voren is gekomen.

Meer: Erik ten Hag haalt uit naar Ajax: ‘Het vertrek van hem was killing voor de club’ | Ten Hag geeft uiterst pijnlijk interview over toekomst bij Manchester United

ESPN meldde woensdag dat Ten Hag het eens was geworden met de Engelse grootmacht over een meerjarige verbintenis. De Tukker was niet de enige kandidaat op Old Trafford. Ook de namen van Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain) en Julen Lopetegui (Sevilla) werden nadrukkelijk genoemd. Daarnaast maakte Luis Enrique, die werkzaam is als bondscoach van Spanje, kans op de baan bij de huidige nummer zeven van de Premier League.

United was sinds het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer in november vorig jaar op zoek naar een vervanger. De Engelse topclub koos voor Ralf Rangnick als tussenpaus en vervolgde ondertussen de zoektocht naar een manager voor de lange termijn. Ten Hag had bij Ajax nog een contract tot volgend jaar zomer, maar dat wordt door United voor twee miljoen euro afgekocht. ESPN meldde dat de strijd uiteindelijk ging tussen Ten Hag en Pochettino, waarbij de keuze dus is gevallen op Ten Hag. De trainer van Ajax is na Louis van Gaal de tweede Nederlander die de verantwoordelijkheid krijgt bij de Engelse recordkampioen.

Meer nieuws

Feyenoord heeft lijstjes klaar en toont interesse in vier buitenlandse spelers
0
Hoofd jeugdopleiding Ernest Faber verruilt PSV voor buitenlands avontuur
1
Ajax ziet talent dat contractaanbod afwijst na 12 officiële duels vertrekken
33
AD noemt 4 Oranje-internationals die Koeman tijdens stage moeten overtuigen
16
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Drie clubs uit de Engelse top dingen om handtekening van Crysencio Summerville
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties