Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fabrizio Romano schept duidelijkheid rond Ajax en Eriksen

Laatste update:

Eriksen kreeg een hartstilstand tijdens het duel tussen Denemarken en Finland (0-1) tijdens het Europees kampioenschap en werd op het veld behandeld. De defibrillator die hij kreeg maakt het echter niet mogelijk om zijn carrière in Italië voort te zetten, waardoor zijn naam al snel in verband werd gebracht met Ajax. Volgens eerdere berichtgeving van Corriere dello Sport zou Eriksen zelf ook wel oren hebben naar een terugkeer in Amsterdam, waar waar hij tussen 2009 en 2013 speelde voordat hij de overstap naar Tottenham Hotspur maakte. Romano ontkent echter dat Ajax in de race is voor Eriksen. "Ondanks alle geruchten heeft Ajax Christian Eriksen niet benaderd om hem transfervrij vast te leggen."

Meer: Denemarken onthult EK-selectie: Vijf voormalig Eredivisionisten van de partij

Romano baseert zijn woorden op een interview van Schoofs. "Ik kan zeggen dat hij zal blijven voetballen. Twee clubs hebben mij een paar weken geleden gebeld om naar Christian te vragen", aldus de belangenbehartiger in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Het is jammer dat hij moet vertrekken bij Internazionale, juist omdat hij zo geliefd was bij de fans in Milaan. Aan de andere kant is het ook positief, omdat Christian nu met een ander perspectief naar de toekomst kan kijken. Het ziet er goed uit. En hij voelt zich goed. Alle fysieke resultaten zijn positief. Christian heeft zijn dromen en is al maanden aan het trainen. Het gaat heel goed."

Eriksen verscheen begin deze maand bij zijn oude club Odense BK weer op het trainingsveld, waar hij in het bijzijn van een personal trainer reeds met de bal zou trainen. De spelmaker deed volgens het Deense BT enkele pass- en trapoefeningen, maar bronnen binnen de club meldden dat het speerpunt vooral bij cardiotraining lag. Eriksen speelde van 2005 tot 2008 in de jeugdopleiding van Odense, alvorens hij in 2008 naar Ajax kwam. Sinds januari 2020 stond hij onder contract bij Inter, dat 27 miljoen euro voor hem overmaakt naar Tottenham Hotspur.

Mike Verweij noemde het vrijdag in de voetbalpodcast van De Telegraaf niet onwaarschijnlijk dat het alsnog tot een terugkeer komt. "Eriksen is een echte clubjongen", aldus de Ajax-watcher. "Ik kan me heel goed voorstellen dat Ajax hem wil helpen. Eens in de maand krijg ik een berichtje dat ik moet opletten omdat Eriksen in Amsterdam loopt, maar dan is hij bij het AMC, bij dezelfde cardioloog als Daley Blind. Die kent hij vermoedelijk op advies van Ajax. De alarmbellen bij de fans gaan dan meteen af, maar dat is voor een routineonderzoek."

Vind jij dat Ajax een poging moet wagen om Christian Eriksen terug te halen?

Meer nieuws

Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
1
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
21
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
7
Ajax heeft boodschap voor geïnteresseerde clubs: talent is niet te koop
33
Enquête over Duits elftal zorgt voor ophef: 'Waanzin, is absoluut racistisch'
78
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties