Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fabrizio Romano weet wie de opvolger van Potter bij Chelsea moet worden

Laatste update:

Zondagavond bevestigde Chelsea dat Potter zijn congé heeft gekregen op Stamford Bridge. De 47-jarige manager stond slechts zeven maanden aan het roer bij de nummer elf van de Premier League. Met zijn ontslag leverde hij de hoogste Engelse voetbalcompetitie wel een record op: nooit eerder werden er dertien managers ontslagen in één seizoen. Naast Potter werd zondag ook Brendan Rodgers bij Leicester City op straat gezet. Potter werd in september vorig jaar nog voor 24 miljoen euro overgenomen van Brighton & Hove Albion.

Nagelsmann zou nu de opvolger van Potter moeten worden. De 35-jarige Duitser werd op 24 maart ontslagen en zou dus razendsnel weer aan de bak kunnen. De vraag is echter of hij dat ziet zitten: Nagelsmann zou vermoeid zijn sinds zijn ontslag bij Bayern München en begint het liefst komende zomer pas aan een nieuwe klus. Tevens krijgt hij een flinke zak geld mee van Bayern omdat hij over een contract tot medio 2026 beschikte. Wanneer hij tekent bij Chelsea zal de Engelse club in gesprek moeten gaan met der Rekordmeister over een compensatie.

De clubleiding van Chelsea wil snel een definitieve beslissing nemen over de nieuwe manager van de club. Wel zijn the Blues zich ervan bewust dat het ditmaal de juiste keuze moet zijn. In september kreeg Thomas Tuchel de zak, die opvallend genoeg juist de opvolger is van Nagelsmann bij Bayern. Naast Tuchel staat Rúben Amorim hoog op het wensenlijstje van Chelsea. De 38-jarige trainer van Sporting CP staat met zijn club slechts op de vierde plek in Portugal, maar is wel nog actief in de kwartfinale van de Europa League. In Lissabon ligt hij nog vast tot medio 2026.

Meer nieuws

Farioli wordt in aanloop naar PSG-thuis gevraagd naar toekomst bij Ajax
0
LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
22
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Arsenal-fans falen hopeloos in poging Manchester City-spelers wakker te houden
13
VZ Kort: UEFA voert rigoureuze regel in om massaal geklaag tegen te gaan
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties