Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Faeröer zet megastunt neer en klopt Griekenland

Laatste update:

Roemenië - Noord-Ierland 2-0
Winst zou Roemenië aan kop brengen en daar ging het dan ook voor. Vlad Chiriches waagde al vroeg een erg ambitieuze poging met een omhaal: voor de neutrale toeschouwer was het jammer dat keeper Roy Carroll de acrobatische inzet direct op zich af zag komen. Alexandru Chipchiu kwam dichterbij namens het thuisland: hij volleerde de bal tegen de lat en kopte de rebound vervolgens op Carroll. Ook een derde kans ging er niet in, voor rust. Lucian Sanmartean deed alles goed in de voorbereiding, maar zag hoe Bogdan Stancu het vervolgens niet af wist te maken.

De dominantie van de Roemenen betaalde zich pas na rust uit: verdediger Paul Papp vestigde de aandacht op zich en hielp zijn land op voorsprong. Achterin bij de Noord-Ieren kraakte het en Papp joeg een afvallende bal hard binnen. De voorsprong werkte bevrijdend, want vijf minuten later werd het ook nog eens 2-0. Opnieuw was het Papp die scoorde en ditmaal deed hij dat koppend bij de tweede paal. Twee Noord-Ieren keken alleen naar de bal en niet naar wie er achter hen liep en lieten zich zodoende verrassen. De koppositie is nu in handen van Roemenië, dat in maart thuis aantreedt tegen de Faeröer Eilanden.

Griekenland - Faeröer Eilanden 0-1
De Grieken pakten in de eerste drie wedstrijden maar één punt en iedereen rekende erop, dat er nu toch wel afgerekend zou worden met de Faeröer Eilanden. Toch wilde het niet lukken. Panagiotis Koné kreeg als eerste de kans tegen de eilandengroep, maar kopte naast op aangeven van Lazaros Christodoulopoulos. Andreas Samaris vuurde op zijn beurt over en Giannis Maniatis, die het van afstand probeerde, zag zijn schot gepakt worden door de keeper van de Faeröer Eilanden. In de tweede helft zetten de bezoekers de wereld op z'n kop door na een kwartier te scoren. Joán Símun Edmundsson maakte er op aangeven van Brandur Olsen zomaar 0-1 van en van die achterstand kwamen de Grieken niet meer terug.

Hongarije - Finland 1-0
De Hongaren en de Finnen stonden beiden op drie punten, voorafgaand aan hun duel in de Groupama Arena in Boedapest. Met Niklas Moisander centraal in de verdediging waren het de gasten die het betere van het spel hadden, voor rust. Teemu Pukki kreeg twee kansen, maar schoot tweemaal naast. Attila Fiola had op zijn beurt aan het begin al een mogelijkheid onbenut gelaten. Pas in de tweede helft werd er daadwerkelijk gescoord en waren het de Hongaren die het feest vierden. Uit een voorzet van Gergo Lovrencsics kopte Zoltán Gera goed binnen voor de 1-0. Hongarije komt nu op zeven punten: drie minder dan Roemenië en twee minder dan Noord-Ierland.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties