Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Falcao bewondert Italiaans voetbal: 'Op een dag wil ik naar de Serie A'

Laatste update:

"Ik hield van Roberto Baggio en tegenwoordig ben ik gek op spelers als Andrea Pirlo, Giuseppe Rossi en uiteraard Francesco Totti. Ik hoop dat hij weer wordt opgeroepen voor de nationale ploeg", aldus Falcao. "Balotelli? Natuurlijk vind ik em geweldig! Hij is een van die spelers die ook van zichzelf kan genieten. Excentriek, ja, maar hij geeft een ander tintje aan de voetballerij."

Hoewel de 27-jarige Falcao een bewonderaar is van het Italiaanse voetbal, kan hij niet zeggen of en wanneer het gaat gebeuren. "Er doen veel geruchten de ronde, dat er allerlei Europese topclubs interesse in mij hebben, maar ik denk er eigenlijk niet over na. Ik concentreer me op mijn persoonlijke doelen, ik wil resultaten boeken."

Zou Radamel Falcao goed in de Italiaanse competitie passen?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
70
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties