Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Falcao grijpt naast Puskás Award: 'Dit had ik eigenlijk niet verwacht'

Laatste update:

Falcao was met een prachtige omhaal trefzeker in een oefenwedstrijd tegen América de Cali en leek tot winnaar te worden uitgeroepen. De trofee ging echter naar Stoch. "Je speelt altijd om iets te winnen. Dit had ik eigenlijk niet verwacht, maar ik feliciteer de winnaar. Dat was ook een geweldig doelpunt", reageerde de Colombiaan na afloop. Neymar van Santos completeerde het podium. De Braziliaans international scoorde na een prachtige solo in een wedstrijd tegen Internacional de Porto Alegre.

Falcao maakte als enige niet-speler van Barcelona of Real Madrid deel uit van het Elftal van het Jaar. "Dat is iets heel belangrijks voor mij én voor Atlético. Het bewijst dat de Primera División een zeer belangrijke competitie is." Vooral in Engeland werd de bekendmaking van de namen met verbazing ontvangen. Zo snapt men weinig van de afwezigheid van Robin van Persie.

Bekijk het doelpunt van Radamel Falcao:

Bekijk het doelpunt van Miroslav Stoch:

Welk doelpunt vind jij mooier?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
11
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties