Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Falend transferbeleid in Londen

Laatste update:

Om te beginnen lijkt dat te liggen aan de verziekte markt. De bedragen die er in deze zomer betaald zijn of betaald lijken te gaan worden raken kant noch wal. Manchester City bijvoorbeeld heeft met Edin Dzeko en Sergio Agüero al twee wereldspitsen in huis, haalt daar supertalent Stevan Jovetic bij en besluit vervolgens om vriend en vijand te verbazen met het vastleggen van Alvaro Negredo. Negredo is inmiddels 27 jaar oud, heeft nooit de absolute top gehaald en is in negen seizoenen slechts één keer boven de twintig doelpunten uitgekomen. Prijskaartje: 23 miljoen euro. Een ander voorbeeld is de transfersoap rondom Gareth Bale. De Welshman kan een heel aardig balletje trappen, laat daar geen misverstand over bestaan, maar de bedragen die de laatste weken genoemd worden zijn om duizelig van te worden. Meer dan honderd miljoen euro moet Bale gaan kosten, meer dan bijvoorbeeld het recordbedrag dat voor Cristiano Ronaldo werd betaald. Ook Bale heeft slechts één seizoen bovenmaats gepresteerd: afgelopen seizoen scoorde hij 26 goals in 44 wedstrijden.

Niet alles valt echter aan de verziekte markt te liggen. Arséne Wenger lijkt al jaren bang om grote bedragen neer te leggen en in plaats daarvan komt hij met redelijke spelers van middenmoters of een onbekend, vaak Frans talent waarvan slechts een enkeling het uiteindelijk zal redden. Toen Arsenal gelinkt werd met Gonzalo Higuaín en Stevan Jovetic leek het tij eindelijk te keren en misschien konden we zelfs een gooi doen naar de titel. Niets bleek minder waar: the Gunners visten beide keren achter het net. Vooral de soap rondom Higuaín heeft mij geërgerd. Natuurlijk, 37 miljoen euro is veel voor één enkele speler, maar anders dan andere clubs: Arsenal heeft dit geld tot zijn beschikking. Maar nee, Wenger en consorten besluiten een tactisch spel te spelen en Real Madrid onder druk te zetten door de belangstelling in Luis Suárez concreet te maken. Slimme zet, lijken ze in Londen te denken, maar Real laat zich niet voor de gek houden en vind in Napoli een partij die het bedrag wél wil betalen. Kans gemist, terwijl El Pipita de perfecte afmaker leek te zijn voor Arsenal.

Terwijl Wenger blijft herhalen dat aankopen nog gaan komen, lijkt de vijver ondertussen aardig leeg. Rondom Suárez wordt het steeds stiller, Mario Gómez heeft voor Fiorentina getekend, Jovetic trok naar Manchester City en Wayne Rooney lijkt alleen door Chelsea te worden gevolgd, al denk ik dat hij gewoon bij United blijft. Doodzonde, want een topspits bleek afgelopen seizoen broodnodig.

Het lijkt dus weer een matig seizoen te gaan worden voor Arsenal, waarbij we zullen moeten hopen op een goed seizoen van bijvoorbeeld Olivier Giroud of één van de vage talenten die Wenger vast en zeker op de laatste dag van de transfermarkt zal aantrekken.

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
11
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
7
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
16
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties