Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Familie Cruijff waarschuwt Ajax: 'Het is respectloos'

Laatste update:

Ofschoon de thuishaven van Ajax in de volksmond sinds ongeveer een jaar al bekend staat als de Johan Cruijff ArenA, heet het stadion officieel nog altijd de Amsterdam ArenA. Ajax, de gemeente Amsterdam en de directe van de ArenA zijn nog altijd niet tot overeenstemming gekomen over een naamswijziging en dat zint de familie Cruijff allerminst, zo laat Carole Thate, general manager van World of Johan Cruyff, weten in WNL Op Zaterdag op NPO Radio 1.

"Ik heb tot nu toe geen positieve signalen gehoord. Heel teleurstellend", zo klinkt het. Thate noemt het gedrag van de betrokken partijen 'respectloos'. Volgens haar is niet uitgesloten dat de nabestaanden van Cruijff zelf het verzoek zullen neerleggen om af te zien van de naamsverandering. "Je moet ervoor waken dat de familie niet zegt: 'ja, jongens, graag of niet'. Maar we hopen natuurlijk dat het niet zover zal komen."

Thate hoopt dat het stadion op 25 april, de geboortedag van Cruijff, alsnog omgedoopt zal worden tot de Johan Cruijff ArenA, maar voorlopig lijkt er, vooral vanwege de financiële belangen, nog geen schot in de zaak te zitten. Dat steekt bij de familie Cruijff. "Voor hem was Ajax een vierde kind. Daarom raakt het de familie des te meer dat het niet lukt om die arena naar Johan te vernoemen."

Kun jij je de onvrede van de Familie Cruijff voorstellen?

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
1
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
15
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties