Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Familie van Nouri neemt Mohamed Ihattaren in huis: 'Ik stel nooit meer teleur'

Laatste update:

"We kennen elkaar eigenlijk al heel lang", vertelt Nouri. "Mo kwam samen met zijn broer ook vaak bij Appie kijken. De laatste tijd kwamen we elkaar weer vaker tegen. En omdat ik ook uit de media vernam dat het qua voetbalcarrière niet goed met hem ging, wilde ik hem helpen. Niet geforceerd, maar op een natuurlijke manier, omdat onze familie - door de hartstilstand en de ernstige en blijvende hersenschade van Abdelhak - ook veel leed heeft gekend. Mo en ik hebben veel gemeen en omdat zijn lieve karakter overeenkomt met het onze, is hij als een zoon opgenomen in onze familie."

Ihattaren is erg blij met de nieuwe kans en is vastbesloten om zijn carrière van een forse impuls te voorzien. "Ik zou willen dat ik eerder nauw contact had gekregen met Mo (Nouri, red.). In de Marokkaanse gemeenschap kun je puur uit respect niet alles tegen je moeder, broers en zussen zeggen. Ik wilde niet elke dag huilend bij mijn moeder binnenkomen als ik weer eens in de knoop zat met mezelf. Maar bij Mo en de rest van de familie Nouri voel ik me volkomen vrij om al mijn problemen te bespreken. En als je dat doet, kun je ze oplossen", vertelt de Ajacied openhartig.

"Mensen die niet het beste met me voor hadden, vielen me lastig", vervolgt Ihattaren. "Maar het verleden is iets dat ik ver achter me heb gelaten. Dat was ook een voorwaarde van Mo: volle kracht vooruit en alleen maar positivisme. Echte vrienden zeggen het wanneer het niet goed gaat en willen dat je volle bak gaat trainen in plaats van stappen. Mijn dagen bestaan nu alleen uit trainen, eten en naar de familie Nouri gaan. Natuurlijk hou ik ook enorm veel van mijn broers, zussen en mijn moeder. Maar ik miste de liefde én de duidelijkheid van mijn vader. En nu heb ik Mo."

"Er is ook nog geen dag voorbijgegaan dat we elkaar niet hebben gezien. Bij hem, bij Appie en bij de rest van de familie is het altijd leuk. Er wordt 's avonds met veel lieve mensen om ons heen gepraat, gekaart en gelachen. De tv staat vaak niet eens aan. Maar Mo zorgt ook voor structuur. Hij zit als een pitbull achter me aan, eist dat ik mijn afspraken nakom, twee keer per dag keihard train bij Veel Beter Fysio in Almere, op mijn voeding let en de banden doorsnijd met de mensen die niet het beste met me voor hebben. Op Kanaleneiland in Utrecht, waar ik ben opgegroeid, zag ik niet in dat de grens met criminaliteit heel dun is. Nu moet ik zorgen dat ik aan de top blijf. En dat gaat me lukken. Wie met mij in zee gaat, zal ik nooit meer teleurstellen", besluit Ihattaren, die eveneens met Wesley Sneijder begonnen is aan een traject.

Meer nieuws

Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
2
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
14
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
27
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
34
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties