Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans AEK Athene mishandelen drie stewards in ArenA tijdens duel met Ajax

Laatste update:

Volgens de berichtgeving ontstond er rond 21:30 uur, een halfuur na de aftrap, een opstootje in de Johan Cruijff ArenA. Griekse supporters maakten gebruik van laserpennen, waarna de stewards ingrepen. Drie personeelsleden werden mishandeld en raakten gewond.

Direct na de wedstrijd werd een verdachte aangehouden, terwijl de Amsterdamse politie meerdere aanhoudingen 'niet uitsluit'. De aangehouden Griek zit vrijdag nog altijd vast. Het is vooralsnog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de dader.

Er is geschokt gereageerd door het personeel op het incident, zo laat een woordvoerster van de ArenA weten in gesprek met Het Parool. "Iedere vorm van geweld tegen personen of ons gebouw keuren wij ten zeerste af. Er is aangifte gedaan."

De Amsterdamse politie meldt dat de mishandeling niet het enige incident was in het stadion. "Er werden ook nog twee Griekse supporters aangehouden voor openbare dronkenschap. De recherche heeft de zaak in onderzoek, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten."

Bovendien werd op een terras in de binnenstad van Amsterdam een supporter aangehouden die een trommel bij zich had met daarop een sticker met de tekst ACAB (All Cops Are Bastards). De man kreeg na het betalen van een geldboete zijn trommel terug, zonder sticker.

Niet alleen Griekse supporters kwamen in aanraking met de politie, want ook Ajax-fans misdroegen zich. Voorafgaand aan de wedstrijd werd metrostation Weesperplein ontruimd na vernielingen door Ajaxfans. 147 personen werden aangehouden voor het vernielen van drie metro's.

Europa League
Ajax
3 - 1
AEK Athene

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
0
Complete leegloop dreigt voor Vitesse: al deze spelers willen weg
13
FC Barcelona laat Xavi in persoonlijk gesprek weten dat hij moet vertrekken
64
Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
7
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
34
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties