Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans beleven plezier: 'Het was weer leuk, hè? We kunnen best aardig ballen'

Laatste update:

Twee wedstrijden leverden zo twee punten en vier goals op voor Heerenveen: Streppel is daar niet ontevreden mee. "Ik denk dat het verdiend is, dat puntje. We hadden het in de eindfase ook af kunnen maken. Het was weer leuk, hè? We kunnen best aardig ballen. We mogen alleen wel wat meer in onszelf geloven", sprak de coach na de wedstrijd tegen Omrop Fryslân.

Door toedoen van Luciano Slagveer kwam de thuisclub op 1-0, maar Sébastien Haller en Bart Ramselaar brachten FC Utrecht daarna aan de leiding. Twintig minuten voor tijd redde Reza Ghoochannejhad een punt voor de Friezen en daar was hij erg blij mee. "Het was denk ik de makkelijkste goal uit mijn carrière, maar hij had dat tikje nog wel even nodig", aldus de aanvaller.

-
SC Heerenveen boekt volgende week de eerste zege, tegen NEC

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties