Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans gaan via Ibiza en Mallorca naar Liverpool: 'Ajacieden zijn creatief'

Laatste update:

Het Algemeen Dagblad meldt dat er op de vroege dinsdagmiddag reeds 1.200 kaarten waren afgehaald door Ajax-supporters in Liverpool. Naast de kaarten voor het uitvak zijn er overigens ook nog driehonderd plaatsen gereserveerd voor genodigden en relaties van sponsors van Ajax. Door de bijzonder lange wachtrijen op Schiphol hebben fans van de Amsterdamse club ook dinsdag de nodige moeite om naar Engeland af te reizen. Dit alles komt door een gebrek aan beveiligers op de luchthaven.

Fabian Nagtzaam, directeur van de officiële supportersvereniging van Ajax, is dinsdag via Manchester in Liverpool terechtgekomen. "Mijn ouders waren maandag 50 jaar getrouwd", zo verklaart hij een en ander in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat is natuurlijk ook heel belangrijk. Ik ken de verhalen van fans die hun vlucht hebben gemist en er nu alles aan doen om nog hier te komen. Ze zijn in een auto gestapt, nemen de boot of vliegen via de vreemdste omwegen. Uit tegen Liverpool, daar wil iedereen bij zijn. Zeker omdat we hier twee jaar geleden vanwege corona niet welkom waren."

Op de sociale media doen verhalen de ronde van supporters die hun vlucht naar Liverpool hebben gemist, maar desondanks aanwezig zijn bij de Champions League-kraker van dinsdagavond op Anfield. Diverse fans zijn via Ibiza, Mallorca, Milaan en Oslo in Liverpool beland en hebben in sommige gevallen wel drie keer moeten overstappen. "We zien berichten over allerlei alternatieve routes die er worden genomen om er toch bij te zijn", laat een woordvoerder van Ajax dinsdag weten. "Ajacieden zijn creatief. Maar leuk is deze situatie natuurlijk niet. We kijken allemaal enorm uit naar het duel op Anfield, dat twee jaar geleden in een leeg stadion moest worden gespeeld. Liverpool - Ajax is een prachtig affiche dat heel erg leeft onder onze fans."

Dusan Tadic sprak zich maandagavond op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Liverpool al duidelijk uit over de hele kwestie rondom de meegereisde supporters. "Schiphol moet dit oplossen, wij willen onze fans hier bij ons hebben", sprak de aanvoerder van Ajax duidelijke taal op het persmoment. Liverpool en Ajax trappen dinsdagavond om 21.00 uur af op Anfield.

UEFA Champions League
Liverpool
2 - 1
Ajax

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
3
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
10
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
13
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties