Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans in beroering: 'Als Van Persie naar City gaat, is hij dood voor mij'

Laatste update:

Morgan, bekende van populaire tv-shows als Britain's Got Talent en America's Got Talent en ook nog host van zijn eigen talkshow Piers Morgan Tonight op CNN, deed weinig moeite om zijn opperste teleurstelling onder stoelen of banken te steken. "RVP, als je naar Manchester City gaat, ben je dood voor mij. DOOD", zo liet hij via het sociale medium weten.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Opmerkelijk is dat onder de 2,5 miljoen volgers van Moran ook Van Persie zelf en zijn vrouw Bouchra zich bevinden. De 28-jarige aanvaller heeft overigens nog geen uitspraken gedaan over zijn nabije toekomst en zijn contract bij Arsenal loopt nog wel een jaar door. De club zal echter over gaan tot verkoop om nog iets aan hem te kunnen verdienen. Naast City wordt ook Manchester United genoemd als mogelijke nieuwe club.

Snap jij dergelijke emoties bij fans?

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
30
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
19
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
26
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties