Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans in oproer na 'messteek' Vermeer: 'Dit is geen stap vooruit'

Laatste update:

De achterban van Ajax, die verenigd is in de AFCA Supportersclub, brengt maandag een statement naar buiten. Normaal gesproken bemoeit men zich helemaal niet met het transferbeleid van Ajax, zowel het aankoop- als het verkoopbeleid. De rechtstreekse overgang van keeper Vermeer naar aartsvijand Feyenoord maakt echter ook bij de fans het één en ander los. "Niets opportunistischer dan de voetbalwereld, en daar doen we niet aan mee. Bovendien, wie er ook spelen in het Ajax shirt, wij blijven altijd achter onze club staan. Het vertrek van onze doelman doet echter veel pijn."

"Uitgerekend naar....", vervolgt het statement, dat blijk geeft dat men Feyenoord liever niet eens bij naam wenst te noemen. "Het voelt voor heel veel supporters als een messteek in je rug. Natuurlijk zijn we zijn fantastische reddingen en bijdrage aan de afgelopen vier kampioenschappen niet vergeten. We gunden Vermeer alles, behalve dit", aldus de AFCA Supportersclub. "Sportief gezien kan dit onmogelijk een stap voorwaarts worden genoemd. Wij zijn nog steeds verbijsterd."

"Clubliefde en trouw zijn voor onze vele geweldige supporters wel een vanzelfsprekendheid, die kosten noch moeite besparen om Ajax waar ook ter wereld te steunen, door weer en wind sfeeracties voorbereiden en veel vrije tijd in de club steken. Het blijken eens te meer betrekkelijke begrippen. Voor Ajax-supporters was het gisteren in meerdere opzichten een zwarte dag."

Heeft Ajax de fans beledigd, door Kenneth Vermeer aan Feyenoord te verkopen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties