Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans Rayo Vallecano zorgen al na één dag voor vertrek 'nazi' Zozulya

Laatste update:

Zozulya sympathiseert met de uit zijn vaderland afkomstige Right Sector, een extreem-rechtse nationalistische paramilitaire organisatie. Om die reden schoot de transfer bij een deel van de Rayo-aanhang dan in het verkeerde keelgat. Die onvrede werd woensdag extra kracht bijgezet tijdens de ochtendtraining met een spandoek waarop de tekst 'Vallecas is geen plek voor nazi's, wegwezen' te lezen was. Voorts is de overgang in onderling overleg tussen Rayo en Real Betis geannuleerd.

"Diverse supportersgroeperingen van Rayo maakten bezwaar tegen deze transfer. Na overleg tussen alle betrokken partijen is besloten dat hij terugkeert naar ons. We moeten onze speler in bescherming nemen. Dat is onze verantwoordelijkheid", vertelt Betis-directeur Miguel Torrecilla. De beleidsmaker zegt dat Zozulya geschrokken is door de gebeurtenissen. "Het doet hem veel pijn wat er allemaal gebeurd is, het heeft hem diep geraakt. Hij heeft een open brief aan de supporters van Rayo gestuurd, maar die is blijkbaar niet op waarde geschat."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
0
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
7
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties