Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans Real Madrid zijn ziedend: 'verrader' Alaba stemt op Lionel Messi

Laatste update:

"Ik heb al vaker gezegd dat ik Benzema de beste spits ter wereld vind. Dat is nog steeds zo en daar twijfel ik totaal niet over", valt te lezen in het statement van Alaba. De verdediger van Real Madrid kreeg maandagochtend veel kritiek van fans van de Koninklkijke, toen bleek dat hij niet op Benzema had gestemd. De hashtag #AlabaOut was trending op social media. Onder zijn laatste Instagrampost zijn zelfs enkele racistische reacties te lezen. Zo reageren een aantal mensen met emoji's van apen.

Mede dankzij de stem van het Oostenrijkse elftal heeft Messi maandagavond de The Best FIFA Men's Player Award in ontvangst genomen. De Argentijnse sterspeler won de prijs voor de tweede keer in zijn carrière. Kylian Mbappe en Benzema eindigden op respectievelijk de tweede en derde plaats. Het werd een 'Argentijns feestje' op het gala in Parijs, waar Emiliano Martínez verkozen werd tot beste doelman en bondscoach Lionel Scaloni tot beste trainer.

Alaba werd in de zomer van 2021 transfervrij door Real Madrid overgenomen van Bayern München. De in Wenen geboren verdediger won in Madrid meteen de Champions League en LaLiga. Ook was hij eerder deze maand belangrijk voor Los Blancos toen ze het WK voor clubteams wisten te bemachtigen. Tijdens de uitreiking maandagavond kreeg Messi in totaal 52 punten. Mbappé vergaarde er 44, terwijl Benzema 34 punten binnenharkte.

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties