Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans schreeuwen om vertrek Lijnders: 'Ik ga alles reflecteren'

Laatste update:

"We startten goed, speelden volle bak en maakten twee supergoals. Het is zonde dat we de 2-1 incasseerden. Dat was ook buitenspel, ongelooflijk. Dan zit alles tegen. We kregen nog honderdprocentkansen. Ik ben er trots op dat we onze rug hebben gerecht. Je verliest het niet hier, dat is wel duidelijk", aldus Lijnders tegenover FOX Sports.

De coach haalde zich tijdens de wedstrijd nog de woede van de fans op de hals ('Lijnders, rot op!') toen hij verdediger Guus Joppen liet invallen voor Ole ter Haar Romeny. "Ik had geen aanvallers op de bank en Ole zat er doorheen. Het gaat echter niet alleen om mijn relatie met het publiek, maar ook om de relatie van de spelers met het publiek. Als dat in de toekomst niet verandert… je moet meer positiviteit creëren."

Volgens Lijnders was het ook 'een probleem' dat weinig mensen meer geloofden in een ommekeer: "Als er een tegenslag is, geloven mensen er niet meer in. Dat zal wel snel beter moeten." Of Lijnders volgend seizoen nog de coach is in De Goffert, daar wilde hij niet op ingaan: "In de zomer ga ik alles reflecteren, maar dat is niet anders dan in andere jaren."

Denk jij dat Pepijn Lijnders volgend seizoen nog de trainer is van NEC?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties