Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans Tottenham vrezen voor 'leven zonder Bale' na zeperd tegen Monaco

Laatste update:

Chadli begon centraal op het middenveld bij Tottenham en zag Jermain Defoe al na acht minuten geblesseerd uitvallen. De spits moest zich al vroeg in het duel laten vervangen door Harry Kane en met de jongeling binnen de lijnen kwam Monaco na een klein kwartier spelen op voorsprong. De volley van Andrea Raggi na een voorzet van James Rodríguez was fraai, maar had eigenlijk wel gepakt moeten worden door Hugo Lloris. Kort na de openingstreffer scoorde ook Yannick Ferreira Carrasco voor Monaco, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Tottenham moest in de achtervolging, maar kwam niet verder dan een paar schoten van afstand. Kort na rust verdubbelde Monaco de marge: Lucas Ocampos reageerde goed bij een vrije trap van Joao Moutinho en kopte de 2-0 binnen. Kort hierna maakte Radamel Falcao op aangeven van Ocampos de 3-0 en leek de wedstrijd gespeeld. Een halfuur voor tijd deed Kane echter wat terug namens Tottenham, waarna de zoektocht naar de aansluitingstreffer begon. Chadli moest echter plaatsmaken voor Andros Townsend en vanaf de bank zag de Belg Falcao de 4-1 binnenwerken en Mounir Obbadi de 5-1. Het slotakkoord kwam op naam van de vervanger voor Chadli, Townsend dus, maar de nederlaag voor het 'Bale-loze' Tottenham viel met 5-2 toch ruim uit. De fans hebben reden om zich zorgen te maken.

-
Tottenham Hotspur stort in zonder Gareth Bale

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
12
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties