Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans trakteren Manchester City op fluitconcert na nieuw puntverlies

Laatste update:

Man City en Southampton maakten er geen spektakelstuk van en schoten in het eerste kwartier van de wedstrijd zelfs niet één keer op doel. Er was uiteindelijk een blunder voor nodig om een doelpunt te forceren: John Stones wilde Vincent Kompany aanspelen, maar speelde veel te ver achter de man en daardoor kon Nathan Redmond de 0-1 verzorgen. De aanvaller heeft nu voor het eerst sinds augustus 2015 in twee competitieweedstrijden op rij gescoord. Stones zette zijn fout even later bijna recht, maar zijn treffer werd vanwege buitenspel door scheidsrechter Mark Clattenburg afgekeurd.

In de laatste fase van de eerste helft doken the Citizens nog een aantal keer op voor het vijandelijke doel; zo schoot Ilkay Gündogan drie meter naast en werd een inzet van Sergio Agüero geblokt. Man City schoot voor het eerst sinds oktober 2015 (Manchester United, 0-0) in de eerste helft van een Premier League-wedstrijd niet tussen de palen, maar deed het na de verplichte onderbreking beter. Na tien minuten werd het namelijk gelijk in het Etihad Stadium: de voor Kevin De Bruyne ingevallen Kelechi Iheanacho was er als de kippen bij om een lage voorzet van David Silva binnen te tikken voor de 1-1.

The Citizens gingen vervolgens op zoek naar de voorsprong, maar Fraser Forster hield zijn doel schoon na een inzet van Silva en een schot van Gündogan. Southampton-manager Claude Puel greep halverwege de tweede helft in en haalde Jordy Clasie en Dusan Tadic naar de kant ten faveure van Pierre-Emile Höjbjerg en Sofiane Boufal. Hierna kregen beide partijen nog één serieuze kans op een treffer, want Claudio Bravo moest handelend optreden op een schot van Charlie Austin en aan de andere kant werd een schot van Agüero gekraakt.

Voor wie hem gemist had: de enorme blunder van John Stones tegen Southampton FC! 🙈🙈

Geplaatst door voetbalzone op zondag 23 oktober 2016

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Feyenoord doet eerste bod op Brian Priske, maar krijgt resoluut 'nee' te horen
0
Feyenoord lijkt Ajax-talent op te pikken: 'Een van de beste in zijn lichting'
2
Koeman geeft heldere, tactische reden om CL-finalist Maatsen niet te selecteren
48
Voormalig FC Twente-spits maakt voor 16 miljoen overstap naar Premier League
1
Nieuw onderzoek toont schokkend aantal spelers dat verslaafd is aan snus
7
'PSV komt in de zoektocht naar centrale verdediger uit bij Stefan de Vrij'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties