Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans United balen: 'Wij verkopen nu alleen spelers, we kopen niemand'

Laatste update:

Mats Hummels, Diego Godín, Pepe en Ron Vlaar: zomaar een paar namen die in de tabloids genoemd werden, maar deze maand niet naar Old Trafford zullen komen. "Ik lees iedere dag weer dat we geïnteresseerd zijn in andere spelers, maar wij doen niets", zei Van Gaal vrijdag op zijn persconferentie. "We hebben alleen Víctor Valdés als januariaanwinst en daar blijft het bij. Wij verkopen nu alleen spelers, we kopen niemand."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Van Gaal is sowieso geen fan van de winterse transferperiode: "Het is ook niet leuk voor de competitie, want het is wat oneerlijk", vond de coach. "Je begint het seizoen en halverwege kan je vervolgens je hele team aanpassen. Tenminste, de rijke clubs kunnen dat doen, en dat is oneerlijk tegenover de andere clubs uit de competitie."

Sadiq El Fitouri en Ben Amos
Manchester United haalt dus niemand meer voor het eerste elftal, maar heeft wel een nieuwe speler gehaald voor het beloftenteam. De twintigjarige Sadiq El Fitouri is overgenomen van Salford City en heeft een contract voor achttien maanden getekend. El Fitouri speelde maar drie weken voor Salford: hij werd eerder deze maand weggehaald uit de jeugdopleiding van Manchester City. Nu krijgt hij dus al een nieuwe kans bij een topclub. "Dit is echt een droom die werkelijkheid wordt", reageert het talent. Verder meldt United dat doelman Ben Amos voor een maand is verhuurd aan Bolton Wanderers.

Louis van Gaal had deze maand een nieuwe verdediger moeten halen

Meer nieuws

AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
2
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
4
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
35
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties