Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans van Arsenal spotten 'lachwekkende' fout in nieuw shirt en reageren woest

Laatste update:

32 van de 38 wedstrijden die Arsenal onder de legendarische Arsène Wenger speelde, zijn terug te vinden op de zijkant van het nieuwe thuisshirt. Dat tenue werd door de spelers al gedragen tijdens de laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen. De gegevens van vier winstpartijen en twee gelijke spelen in het ongeslagen seizoen ontbreken echter en dat is een doorn in het oog van fanatieke fans van Arsenal. Zij telden 110 pond, omgerekend bijna 125 euro, neer om een nieuw tenue aan te schaffen en zijn nu not amused dat er iets niet blijkt te kloppen.

De reacties op sociale media zijn niet mals. Er wordt gesproken over 'een blunder van jewelste', 'een lachwekkende fout' en 'een onverklaarbare situatie'. De hoge prijs van het shirt betekent volgens fans van the Gunners dat ze ervan uit mogen gaan dat de gegevens op het shirt kloppen. Aanhangers van andere clubs zien er de humor van in en grappen dat 'Arsenal niet eens meer weet hoe het voelt om succes te hebben'.

Ondertussen heeft Arsenal al gereageerd op de fout. Mensen die een authentiek tenue kochten, ontvingen daar een mail over. "We hebben de fout in het design van ons shirt ontdekt. Daarom kunnen wij de bestellingen voor nieuwe shirts niet afronden en betalen we alle gemaakte kosten terug. Wij bieden onze diepste verontschuldigingen aan voor het ongemak." Mensen die een replica van het shirt kochten, zonder een zijkant met alle resultaten van de wedstrijden uit 2003/04 erin, kunnen de aanschaf gewoon doorzetten.

Meer nieuws

Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
16
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
77
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties