Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans van Feyenoord zingen zelfs antiheld toe: 'Dat was fijn om te horen'

Laatste update:

Tapia verdween niet meer uit de basis. "Dit was de kans waarop ik al die tijd heb gewacht", erkent de Zuid-Amerikaan in gesprek met het ANP. Simpel voetballen, was de opdracht van Van Bronckhorst. "Zo ben ik niet gewend om te spelen, het was dus zoeken naar een balans daarin. Dat gaat steeds beter."

In opbouwend opzicht blijkt Tapia een meerwaarde voor Feyenoord en de verdediger wordt tegenwoordig zelfs toegezongen, zoals afgelopen zondag tegen Roda JC Kerkrade (5-1). Dat was een paar maanden geleden nog onvoorstelbaar. "Dat was fijn om te horen. Ik voel me heel goed, maar ik kan nog beter. Alle wedstrijden die ik speel, helpen me daarbij."

Tapia weet dat Botteghin en Van der Heijden na de winterstop terug zijn en bovendien kan Van Bronckhorst ook weer over Sven van Beek beschikken. "Ik ben blij dat Eric en Jan-Arie terugkomen. We willen een zo sterk mogelijke ploeg hebben. De beste speelt, zo simpel is het. Of ik speel of niet, dat maakt voor mij niets uit. Ik geef altijd meer dan honderd procent." Hij wil nog niet aan het WK in Rusland denken. "Ik focus me volledig op Feyenoord. We kunnen na de winterstop nog veel bereiken. Daar gaan we voor vechten."

Denk jij dat Renato Tapia de komende maanden zijn basisplaats gaat kwijtraken?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties