Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans van NEC delen tijd en locatie waarop ze zich melden in Arnhem zondag

Laatste update:

Vorige week werd bekend dat de Gelderse derby tussen Vitesse en NEC zal worden afgewerkt zonder de aanwezigheid van de fans uit Nijmegen. De veiligheid is niet te waarborgen, zo kregen zij te horen.

Aanleiding voor het verbod is de huidige situatie van Vitesse. De Arnhemmers gaan zowel sportief als bestuurlijk door een diep dal en dreigen te degraderen uit de Eredivisie. De malaise leidt tot flinke spanningen bij de club.

Bij NEC weigeren ze zich neer te leggen bij het verbod en wordt een oproep gedaan om massaal af te reizen naar Arnhem. "Nog één keer naar Arnhem", luidt de oproep. Iedereen wordt om 11:30 uur op station Arnhem Centraal verwacht.

'Erg amateuristisch'


"Door de belachelijke situatie van onze buren kunnen wij onze ploeg niet steunen tijdens deze belangrijke wedstrijd", valt te lezen in het statement. "Ook de bond vind het blijkbaar prima dat, met als reden dat ze in Arnhem de zaken zo slecht op orde hebben, een hele groep supporters wordt geweigerd."

"Naast erg amateuristisch, is dit complete competitievervalsing en in onze ogen weer een nieuw vervolg van het einde voor uitsupporters in Nederland. Wij kunnen dit niet accepteren, daarom gaan we het zelf maar regelen", valt er te lezen.

De gedupeerde fans wordt vervolgens gevraagd om zich massaal in Arnhem te melden zondag, om vervolgens gezamenlijk naar het stadion van Vitesse te lopen. "Zorg jij, samen met ons, dat onze ploeg er niet alleen voor staat in Arnhem? Samen zorgen voor onvoorwaardelijke steun, of wij nou welkom zijn of niet."

Eredivisie
Vitesse
0 - 3
NEC

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
6
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
33
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties