Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman onthult de drie aanvoerders van Nederlands elftal; Blind valt erbuiten

Laatste update:

Van Dijk geldt al vele jaren als de leider van het Nederlands elftal. Op het EK 2024 zal dat niet anders zijn. Van Dijk krijgt donderdag tegen Canada rust, maar heeft gevraagd om een korte invalbeurt. "Om een extra interland achter zijn naam te krijgen, maar we moeten kijken of dat gaat lukken", aldus Koeman voor de camera bij de NOS.

"Virgil van Dijk is de eerste aanvoerder, Nathan Aké de tweede en Frenkie de Jong de derde", onthult Koeman.

Blind is donderdag aanvoerder. "Als er een vierde captain moet worden aangewezen, dan is het degene die de meeste interlands heeft", legt Koeman uit.

Voor het grootste deel kiest Koeman voor een B-elftal tegen Canada, maar zelf wil de bondscoach van Oranje daar niet van spreken. "Nee, want er zijn jongens bij die hoogstwaarschijnlijk wel in de basis staan. Maar ik heb proberen aan te geven dat we iedereen laten spelen, om iedereen zo fit mogelijk te krijgen in de aanloop. Dan blijkt dat ik vanavond deze opstelling kies."

Memphis Depay heeft bijvoorbeeld een basisplaats om wedstrijdritme op te kunnen doen. "Memphis zal niet de hele wedstrijd spelen. Brian Brobbey vind ik ook nog steeds niet toe aan negentig minuten, maar hij moet wel minuten maken en fitter worden. Daar is dit een goede gelegenheid voor."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Denemarken - Engeland
6
Luka Jovic bezorgt Servië diep, diep in blessuretijd cruciaal punt op het EK
16
Servië dreigt uit het EK te stappen: 'Wat daar is gebeurd is schandalig'
38
'Wout Weghorst moet bij Oranje in de basis tegen Frankrijk!'
49
'Memphis Depay krijgt er naast AC Milan nog een optie bij in de Serie A'
11
Feyenoord deelt nieuw contract uit tot 2026 en stalt back elders in Eredivisie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties