Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans zien Kuyt en V/d Vaart in 2015 graag terugkeren naar Eredivisie

Laatste update:

Dat deden zij met wisselend succes: de een werd kampioen, de ander juist net niet. De vraag is of er ook in 2015 (oud-)internationals van Oranje zijn die ervoor kiezen hun loopbaan in Nederland af te sluiten. De bezoekers van Voetbalzone hopen dat dat het geval zal zijn. De laatste dagen kon gestemd worden op een poll over de terugkeer van een paar bekende Nederlandse voetballers in het buitenland.

Bijna 15.000 bezoekers lieten van zich horen en zij kozen in groten getale voor Dirk Kuyt en Rafael van der Vaart. Samen eisten zij 54 procent van de stemmen op, waarbij Kuyt (28 procent) net wat populairder bleek dan Van der Vaart (26 procent). Kuyt sprak onlangs weer over een rentree bij Feyenoord en zei, dat het nog steeds zijn droom is weer in De Kuip te voetballen. Of dat ook zal gebeuren, moet komende zomer blijken.

Van der Vaart heeft een comeback bij Ajax de laatste jaren steeds meer afgezwakt. Anderhalve week geleden zei de middenvelder nog dat Ajax zijn club is en blijft, maar dat hij nog erg ambitieus is. Teruggaan naar Nederland zag hij nu nog niet voor zich, gaf hij aan. De bezoekers van Voetbalzone zouden hem echter wel graag terug zien keren in Amsterdam: mogelijk moeten zij nog wat seizoenen wachten.

Achter Kuyt en Van der Vaart bleek ook Ibrahim Afellay populair. Hij kwam van 2003 tot januari 2011 uit voor PSV en verliet de Eredivisie vervolgens als een ster. Bij Barcelona maakte hij het echter niet en inmiddels heeft hij zich in de problemen gewerkt op huurbasis bij Olympiacos. In totaal 17 procent van de bezoekers van Voetbalzone zou hem erg graag komende zomer weer terug zien keren in Eindhoven.

Minder populair in de poll waren ex-Feyenoorder Royston Drenthe (11 procent) en de drie ex-Ajacieden Vurnon Anita (7 procent), Maarten Stekelenburg (6 procent) en John Heitinga (5 procent). Zij maken alle drie moeilijke tijden door in dienst van Newcastle United, AS Monaco en Hertha BSC. Anita, Stekelenburg en Heitinga komen minder aan spelen toe dan gehoopt en gaan in januari misschien allen op zoek naar iets nieuws.

Denk jij dat Dirk Kuyt vanaf volgend seizoen weer bij Feyenoord voetbalt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties