Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans zingen Wijnaldum toe: 'We zullen het de komende dagen zien'

Laatste update:

Everton, Tottenham Hotspur en Liverpool hebben naar verluidt interesse in de dertigvoudig international van het Nederlands elftal, die 25 tot 30 miljoen euro zou moeten kosten. "Ik kan niet meer zeggen dan dat we moeten afwachten wat er gebeurt. Hij is nog altijd een speler voor ons en dat betekent dat hij voor ons beschikbaar is", zei manager Rafael Benítez na afloop van het oefenduel tegen de Chronicle Live.

"Als er iets gebeurt, dan zullen we dat de komende dagen wel zien. Maar totdat er iets verandert, blijven we met hem trainen en werken en blijven we hem gebruiken in de wedstrijden", aldus Benítez. Tottenham zou overigens reeds zijn afgehaakt in de strijd om Wijnaldum, omdat men de vraagprijs te hoog zou vinden. Wijnaldum heeft bij de club uit de Championship nog een contract tot medio 2020.

-
Denk jij dat Georginio Wijnaldum volgend seizoen voor Newcastle United speelt?

Meer nieuws

Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
17
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
5
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
11
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
27
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
59
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties