Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fatale openingsfase leidt nederlaag van Real Madrid in

Laatste update:

Het eerste bedrijf in Mestalla was een heerlijk schouwspel. De dit seizoen bepaald niet verwende supporters van Valencia zagen hoe hun team na nog geen negen minuten tot tweemaal toe tot scoren kwam. De openingstreffer van Zaza na vier minuten spelen was er een om in te lijsten. De aanvaller controleerde een bal van Munir El Haddadi met de rug naar het doel en schoot uit de draai, ondanks de aanwezigheid van Raphaël Varane, het leer heerlijk in de verre hoek: 1-0.

Valencia verdubbelde vier minuten later de voordelige marge. Na een tegenaanval via Zaza en Nani kreeg Fabián Orellana de bal van laatstgenoemde en schoot hij het leer door de benen van Keylor Navas: 2-0. Real Madrid speelde goed combinatievoetbal en had ook geen moeite om het doelgebied van Diego Alves te bereiken, maar het team van Zidane kreeg pas op slag van rust loon naar werken. Na een perfecte voorzet van Marcelo kopte Ronaldo de aansluitingstreffer binnen: 2-1. Vlak daarna betekende een van richting veranderde inzet van de Portugees bijna de 2-2. De bal ging maar net naast het doel.

In de tweede helft zocht Real Madrid nadrukkelijk naar de gelijkmaker, maar moest het tegelijkertijd oppassen voor een uitbraak van Valencia. Dankzij een goede redding van Navas kon Dani Parejo na een uur spelen niet voor de 3-1 zorgen en zes minuten later was het opnieuw aan de Costa Ricaan te danken dat Zaza niet een fout van Varane kon afstraffen. Zidane bracht nog onder meer Lucas Vázquez binnen de lijnen, maar ook de aanvaller kon niet voorkomen dat de koploper als verliezer van het veld stapte. In de extra tijd leek Gareth Bale de 2-2 binnen te kopen, maar Enzo Pérez veranderde de inzet zonder dat hij er erg in had.

-
Denk jij dat Real Madrid kampioen van Spanje gaat worden?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
8
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
150

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties