Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fatih Terim geen bondscoach meer na vechtpartij met restauranteigenaar

Laatste update:

"Meerdere gevallen van non-voetbal kwesties, die door verschillende mensen en de media meerdere keren worden benoemd, worden continu aangehaald om de Turkse voetbalbond en de Turkse bondscoach Fatih Terim in diskrediet te brengen en onderuit te halen", zo begint het officiële statement van de bond over de ex-coach van onder meer Fiorentina, AC Milan en Galatasaray.

"De partijen zijn bij elkaar gaan zitten en hebben besloten dat de volgende stap zou zijn om in gezonde harmonie afscheid van elkaar te nemen. We willen onze dank uitspreken naar Terim, die met zijn successen met de nationale ploeg en met meerdere clubs in de wereld van ongelooflijke dienst was voor het Turkse voetbal. We wensen hem succes en het allerbeste toe in zijn volgende stap."

Terim speelde als voetballer tussen 1975 en 1984 bij de nationale ploeg, waarvan de laatste jaren als aanvoerder. Met het opstappen stopt de derde periode van Terim bij Turkije als bondscoach. Tussen 1993 en 1996 en van 2005 tot 2009 was de flamboyante oefenmeester al coach van het land. In 2013 begon zijn derde periode als bondscoach en het land plaatste zich onder meer voor het EK van 2016 in Frankrijk, waar het in de groepsfase werd uitgeschakeld,

Een wijs besluit van Fatih Terim en de Turkse voetbalbond?

Meer nieuws

Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
8
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
9
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties