Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fàbregas betrekt Mourinho in terugblik op mislukte rentree bij Arsenal

Laatste update:

"Toen ik besloten had om Barcelona te verlaten, had Arsenal de eerste optie om met mij te praten", stelt Fàbregas in de podcast van supportersplatform Arsecast. "In afwachting van de beslissing van Arsenal mocht ik een week lang niet met andere clubs praten. Ik kreeg echter geen antwoord van Wenger. We moesten de volle week wachten op een reactie van Arsenal. Het was zeker mijn eerste optie. In gedachten had ik iedereen al verteld dat ik zou terugkeren bij Arsenal. Dat wilde ik echt dolgraag."

"Ik denk dat Wenger dat ook wel wist", vervolgt Fàbregas. "Ik wilde niet smeken, maar bij Arsenal was men ook op de hoogte van mijn situatie. Ik kreeg een week lang niets te horen, waardoor ik het gevoel kreeg dat ze mij waarschijnlijk niet terug wilden halen. Die hele week vernam ik ook echt niets van Arsenal. Na die week greep ik gelijk mijn kans. Na Manchester City en Manchester United kwam José Mourinho. (toenmalig manager van Chelsea, red.). Dat had ik nooit verwacht."

"Toen ik na het gesprek met Mourinho de kamer verliet dacht ik gelijk: Zo gaan we het doen. Ik hoef met niemand anders meer te praten, ik ga naar Chelsea." Het verhaal van de Portugese manager maakte duidelijk indruk op Fàbregas. "Daar wilde ik heel graag deel van uitmaken." De middenvelder van AS Monaco weet dat de beslissing om naar Chelsea te gaan slecht viel bij een groot deel van de Arsenal-aanhang. "Als ik voor Manchester United of Manchester City had gekozen, was er ook forse kritiek geweest. Maar ik wilde gewoon terug naar de Premier League."

Cesc Fàbregas maakte destijds de juiste keuze door naar Chelsea te gaan

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
35
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
6
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties