Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fàbregas en Alexis schitteren in ruime overwinning Barcelona

Laatste update:

In de openingsfase dwong Barcelona de bezoekers al om op eigen helft te spelen. Het verzet van Mallorca duurde tot de twintigste minuut. Een uitstekende één-twee tussen Alexis en Fàbregas stond aan de basis van de diagonale inzet van laatstgenoemde: 1-0. Daarna diende Mallorca als speelbal van Barcelona, dat twee minuten later wederom toesloeg. Dudu Aouate kon een inzet van Fàbregas keren, maar de rebound van Alexis was de 2-0. Mallorca had geen antwoord op de dadendrang van de koploper en had ook nog eens pech dat een handsbal van Thiago Alcántara geen strafschop opleverde.

Nog voor rust liep Barcelona uit naar 4-0. In de 37e minuut lieten Fàbregas en Alexis wederom blijken elkaar goed te begrijpen. De Spanjaard tekende voor de 3-0 en gaf twee minuten later ook de assist bij de 4-0 van Alexis, die het leer onder Aoute werkte. Eén minuut na rust was de eerste hattrick van Fàbregas, na 469 officiële duels, een feit. Dit keer was het voorbereidende werk van Andrés Iniesta, die zag hoe Fàbregas zich van Kevin ontdeed en Aouate in de korte hoek verschalkte: 5-0.

De rest van het tweede bedrijf stond in het teken van het sparen van Iniesta, Fàbregas en Piqué voor de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De wissel van Piqué, twintig minuten voor tijd, was een emotioneel moment. Na een absentie van 402 dagen maakte Abidal zijn officiële rentree. De Fransman kreeg een staande ovatie van het Camp Nou, dat zag hoe Alexis vijf minuten voor tijd geblesseerd moest afhaken. Daar Vilanova reeds driemaal had gewisseld, maakte Barcelona het duel met tien man af.

-
Cesc Fàbregas hoort in de basis van Barcelona thuis

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
7
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
53
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties