Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fàbregas gooide pizzapunt naar Ferguson: 'Ik wil mijn excuses aanbieden'

Laatste update:

Arsenal was in 2004 al 49 wedstrijden op rij ongeslagen, maar Manchester United maakte daar dankzij een 2-0 zege een einde aan. Na afloop liep het flink uit de hand in de catacomben van Old Trafford. "Ineens hoorde ik allemaal geluiden, dus ik dacht: wat is er aan de hand? Ik liep de kleedkamer uit, met een pizzapunt in mijn handen. Ik zag dat iedereen elkaar aan het slaan was: Sol Campbell, Rio Ferdinand, Martin Keown... Daarom wilde ik me ook in het opstootje mengen", legt Fàbregas uit.

"Ik wist alleen niet hoe ik me er in moest mengen en besloot de pizzapunt te gooien. Maar toen zag ik wie ik had geraakt... Dat was niet de persoon die ik wilde raken. Ik wil mijn excuses aan Sir Alex aanbieden, want het was niet de bedoeling dat de pizzapunt hem zou raken", besluit de Spaanse middenvelder, die Ferguson naar eigen zeggen aan de zijkant van het gezicht raakte.

Snap jij dat Cesc Fàbregas dit alsnog toegegeven heeft?

Meer nieuws

'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
15
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties