Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Fàbregas laat Barcelona achter zich en keert terug in Premier League'

Laatste update:

Fàbregas wordt al geruime tijd in verband gebracht met zowel zijn ex-club Arsenal als Manchester United, dat een jaar geleden ook reeds pogingen deed om de middenvelder in te lijven. De 27-jarige Spaans international, die zich momenteel met de nationale ploeg voorbereidt op het WK, speelde in de jeugdopleiding van Barça en staat er sinds de zomer van 2011 weer onder contract.

In het Camp Nou werd Fàbregas echter nooit zo spelbepalend als hij bij the Gunners was, en de Catalaanse grootmacht zou bereid zijn om hem komende zomer te laten gaan. Fàbregas mag naar verluidt voor een gelimiteerde transfersom van 37 miljoen euro weg en er zijn zelfs Engelse media die melden dat de clubleiding van Barcelona hier zelf op gewezen heeft bij de topclubs uit de Premier League.

De Catalanen lijken de mogelijke opvolger van Fàbregas ondertussen weg te halen bij Atlético Madrid. Nadat Koke al genoemd werd, is nu ook diens ploeggenoot Arda Turan in beeld. Barcelona zou al bij de Champions League-finalist hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de Turks international, brengt AS naar buiten. Arda wordt echter eveneens gevolgd door Man United en Liverpool.

Denk je dat Cesc Fàbregas bij Barcelona blijft?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
59
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties