Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fàbregas redt Chelsea op weg naar krakers van komende weken

Laatste update:

Gemakzucht maakte meester van Chelsea in de eerste helft. De koploper dacht het tegen de degradatiekandidaat op halve kracht te kunnen redden en speelde weinig klaar. Illustratief voor de wijze waarop het elftal van Mourinho te werk ging was het feit dat de enige echt gevaarlijke moment voortkwamen uit toeval. Zo belandde een voorzet van Willian pardoes op de paal en kreeg Nemanja Matic een afgeslagen bal voor zijn voeten na een vrije trap van Cesc Fàbregas. Sterspeler Eden Hazard was nagenoeg onzichtbaar.

Van de thuisploeg hadden the Blues in aanvallend opzicht echter niet veel te vrezen. In de openingsfase was topscorer Charlie Austin wel een keer dreigend, maar Thibaut Courtois kon zijn inzet moeiteloos pakken. Na een half uur spelen liet ook Bobby Zamora zich zien, maar zijn slimme pass op Austin kon net op tijd op tijd worden onderschept door Gary Cahill. De tegenstoot die daarop volgde leidde tot een schietkans voor Ramires, maar ook hij had het vizier niet op scherp.

Dat gold ook voor zijn medespelers in de openingsfase na rust. QPR trok fel van leer en had in het eerste kwartier het betere van het spel én de betere kansen. Matt Phillips leek de bal op een presenteerblaadje te bezorgen bij Zamora, die echter net niet in staat bleek om het leer het beslissende zetje te geven. Clint Hill testte niet veel later de handschoenen van Courtois, die er wederom goed het oog in had.

De thuisploeg was daarna ook niet de mindere en leek lange tijd af te stevenen op een verdiend punt, maar in de slotfase grepen de bezoekers toch nog de volle buit. Een slechte uittrap van doelman Robert Green leidde de aanval in waaruit Fàbregas kon scoren en zo de meubelen redde voor Chelsea. Het doelpunt van de Spanjaard zou, met de wedstrijden tegen Arsenal en Manchester United in aantocht, wel een van immense waarde kunnen blijken.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties