Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fàbregas weet niks van komst Messi: 'Wat denken de mensen wel?'

Laatste update:

Volgens Fàbregas is er absoluut geen aanleiding om te veronderstellen dat Messi Barcelona zou willen verlaten, zoals veelvuldig wordt geschreven in de Spaanse en Engelse media. "Messi is tevreden bij de club en voelt zich gelukkig", zegt de middenvelder in gesprek met Onda Cero. "Het voelt niet fijn om mensen te horen zeggen dat ik als bemiddelaar zou fungeren bij een transfer. Waarom denken mensen dat ik iets van contracten af weet? Ik ben maar een voetballer."

Fàbregas staat uiteraard niet onwelwillend tegenover de komst van zijn goede vriend. "Hij zal doen wat hem het gelukkigst maakt. Als vriend en voormalig collega lijkt het me mooi als hij hier komt spelen. Ik ken Luis Enrique niet zo goed, maar ik ken Leo en ik betwijfel of ze echt een aanvaring hebben gehad. Hij is een stille jongen en in de drie jaar die ik bij Barcelona heb gespeeld, heb ik hem nooit zoiets zien doen."

En passant geeft de Spaans international ook nog even zijn mening over het vraagstuk wie de beste speler ter wereld is. Hij kiest voor zijn oude collega. "De beste ter wereld en de meest getalenteerde is Messi. Tactisch en als speler, is hij beter dan Cristiano Ronaldo. Ik zie Ronaldo meer als een spits, hij is niet meer zo betrokken bij het spel als in zijn tijd bij Manchester United. Natuurlijk is hij een monster, maar Messi is meer betrokken. Ik zou hem altijd boven Ronaldo verkiezen."

Denk jij dat Lionel Messi daadwerkelijk zal vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
29
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties