Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Barcelona droomt onverminderd groot en kijkt naar drie peperdure aanvallers'

Laatste update:

Martinelli maakt sinds enkele jaren furore bij Arsenal. De 22-jarige Braziliaan werd voor slechts een slordige 7 miljoen euro door the Gunners naar Engeland gehaald in 2019 en die investering lijkt zich terug te betalen. Hoewel Martinelli eerder dit seizoen een vormdip kende, staat hij normaliter garant voor rendement. In 158 wedstrijden voor Arsenal kwam de negenvoudig international tot 40 doelpunten en 22 assists.

De 23-jarige Kvaratskhelia is wellicht een nog grotere naam dan Martinelli. De Georgiër maakt al langere tijd grote indruk bij Napoli en werd reeds aan de nodige topclubs gelinkt. Naar verluidt is Kvaratskhelia van jongs af aan al fan van Real Madrid, waardoor een transfer naar Barcelona allicht niet in zijn plannen voorkomt.

De laatste genoemde naam, de 26-jarige Japanner Mitoma, zal internationaal misschien iets minder faam kennen. De smaakmaker van Brighton & Hove Albion staat vooral in Engeland bekend om zijn uitzonderlijke dribbelkunsten en lijkt klaar voor een stap hogerop.

Ook zou Barcelona hebben gekeken naar de mogelijkheid om wereldster Mohamed Salah naar Spanje te halen. Die optie werd door de technische leiding echter als 'onmogelijk' beschouwd, zo schrijft Mundo Deportivo. Gezien de financiële huishouding van Barcelona en het riante salaris dat Salah bij Liverpool verdient, kan dit gegeven niet als een verrassing worden gezien.

Daarnaast is ook de komst van Nico Williams uitgesloten door de clubleiding van Barça. De vleugelspits van Athletic Club verlengde in december vorig jaar zijn contract, waardoor een vertrek uit Baskenland voorlopig van de baan is.

Indien alle genoemde opties onhaalbaar blijken, hoopt Barcelona de oplossing voor op de linkerflank al in huis te hebben. Ansu Fati, momenteel door de werkgever van Frenkie de Jong verhuurd aan Brighton, keert aan het einde van het seizoen terug in Camp Nou. De Spaans international krijgt onder de nieuwe trainer - Xavi vertrekt aan het einde van de huidige jaargang - waarschijnlijk een nieuwe kans bij Barcelona.

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
33
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
5
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties