Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Barcelona krijgt liefst 5 tegengoals in eigen huis en gaat hard onderuit: 3-5

Laatste update:

Barcelona begon met Pedri en Ferran Torres op de bank, terwijl de zwaargeblesseerde Alejandro Baldé helemaal ontbrak. Wel was er een basisplek voor Frenkie de Jong. Aan de kant van Villarreal begon voormalig FC Groningen-speler Alexander Sørloth in de spits.

Al vroeg in de wedstrijd leken de bezoekers op een 0-1 voorsprong te komen. De treffer van Alex Baena werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Even later scoorden de bezoekers voor de tweede keer, maar opnieuw ging er een streep door de treffer. Deze keer zou er een overtreding zijn gemaakt.

Na een kwartier spelen werd ook Barcelona voor het eerst echt gevaarlijk, maar doelman Filip Jörgensen bracht fraai redding op de poging van João Félix. Het was Villarreal dat vlak voor rust alsnog de openingstreffer maakte. Sørloth vond Gerard Moreno in het strafschopgebied en laatstgenoemde haalde vanaf een meter of twaalf hard uit: 0-1.

Na rust werd het zelfs 0-2. João Cancelo ging in de fout, waardoor voormalig Barcelona-speler Ilias Akhomach alleen op het vijandelijke doel af kon gaan. Hij omspeelde Iñaki Peña en verdubbelde zodoende de score.

Barcelona moest in de achtervolging en wist de wedstrijd in een tijdsbestek van elf minuten volledig om te draaien. Gündogan (schot vanaf rand zestien), invaller Pedri (afvallende bal) en een eigen doelpunt van Eric Bailly na een vrije trap van Gündogan zorgden ervoor dat het ineens 3-2 stond.

Er waren toen echter nog twintig minuten te spelen, en het was nu Villarreal dat terug moest zien te komen van een achterstand. Dat lukte: na een uitbraak vond Sørloth Gonçalo Guedes, die vervolgens hard in de lange hoek voor de 3-3 tekende.

Zo leek Barcelona genoegen te moeten nemen met een gelijkspel, maar in de negende minuut van de blessuretijd werd het nog erger voor de thuisploeg. Sørloth scoorde na slecht uitverdedigen van Barcelona: 3-4. Barça ging vervolgens op zoek naar de 4-4, waardoor er ruimte achterin viel. Daar profiteerde José Luis Morales van: 3-5.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
0
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
11
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
5
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
1
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
27
Mohamed Ihattaren staat weer op voetbalveld en heeft totaal nieuw kapsel
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties