Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Barcelona streept namen van 3 mogelijke opvolgers van Xavi door'

Laatste update:

Xavi zwaait na dit seizoen af als trainer van Barça. De legendarische middenvelder stond sinds november 2021 aan het roer in het Spotify Camp Nou, toen hij werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Ronald Koeman.

Meer: Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona

Hoewel sportief directeur Deco aangaf nog niet met eventuele opvolgers te hebben gesproken, is de clubleiding op de achtergrond wel al bezig met het maken van een voorselectie. Volgens Sport is het lijstje met potentiële hoofdtrainers de afgelopen weken behoorlijk geslonken.

Zo heeft FC Barcelona er weinig vertrouwen in dat droomkandidaten Mikel Arteta (Arsenal) en Jürgen Klopp (Liverpool, tot het einde van dit seizoen) al openstaan voor een dienstverband in Catalonië.

Klopp heeft aangegeven toe te zijn aan rust, terwijl Arteta nog tot medio 2025 vastligt bij Arsenal. Hansi Flick behoort niet tot de droomkandidaten, terwijl Conte geen optie is vanwege zijn 'ongeschikte speelstijl'.

Barcelona werd na de aankondiging van Xavi ook gelinkt aan Motta en Míchel, maar zij worden door Laporta nog niet klaar geacht om een Europese grootmacht te runnen. De beruchte voorzitter zet in op bewezen namen.

Mocht Blaugrana er niet in slagen een grote naam aan te stellen, krijgt Rafael Márquez mogelijk de kans. De voormalig topverdediger is momenteel nog trainer van FC Barcelona B, maar staat open voor promotie. "Ik merk het vanzelf als het mijn beurt is. Wie zou nu niet coach van Barcelona willen zijn? Ik blijf me erop voorbereiden", aldus Márquez vorige week tijdens een persconferentie.

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
14
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
168

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties