Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Barcelona wil gelederen versterken met voormalig Real Madrid-aanvaller'

Laatste update:

De Braziliaanse tiener speelt sinds januari voor Barcelona, maar wist vooralsnog weinig potten te breken. De inmiddels vertrokken Xavi zag het niet volledig zitten in Roque en deed slechts sporadisch een beroep op hem.

Roque en diens zaakwaarnemer zijn allerminst tevreden over het gebrek aan speeltijd bij Barça en sturen mogelijk op een vertrek uit het Spotify Camp Nou, al dan niet tijdelijk. Vermoedelijk wordt eerst afgewacht hoe Hansi Flick, de opvolger van clubicoon Xavi, tegen de kwaliteiten van Roque aankijkt.

Indien ook de Duitse keuzeheer geen speeltijd durft te beloven aan de tiener, zal Roque willen vertrekken bij Barcelona. In dat geval wil de club een vervanger aantrekken, die als stand-in voor Robert Lewandowski moet fungeren.

Voor die positie is dus Mayoral in beeld. De 27-jarige centrumspits komt uit de jeugdopleiding van Real Madrid en staat sinds de zomer van 2022 vast onder contract bij Getafe. Afgelopen seizoen was hij in 31 wedstrijden voor die club goed voor 17 doelpunten en 1 assist.

Vijftien van die goals maakte Mayoral in LaLiga, waarmee hij zichzelf naar de gedeelde achtste plaats op de topscorerslijst schoot. Tevens was hij samen met Álvaro Morata (Atlético Madrid) de meest scorende Spanjaard in de competitie.

Mayoral ligt bij Getafe nog vast tot medio 2027 en dus zal Barcelona met een transfersom over de boeg moeten komen om hem aan te trekken. Transfermarkt schat zijn marktwaarde in op vijftien miljoen euro. Het is onbekend hoe Mayoral zelf tegenover een mogelijke transfer naar Barça staat.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Chelsea-ster eerlijk over mogelijke problemen in kleedkamer met Enzo Fernández
0
Vriend van Monica Geuze, James Lawrence, is dicht bij stap naar Eredivisie
15
'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
67
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
7
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
14
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
13

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties