Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Basel geeft Bulgaren pak rammel, Dinamo Zagreb uitgeschakeld

Laatste update:

FC Basel - Ludogorets Razgrad 2-0
Al na tien minuten vervloog het restje hoop van de Bulgaren op kwalificatie voor de groepsfase. Een doorschietende hoekschop werd van dichtbij binnengekopt door Fabian Frei. Ludogorets Razgrad had hierdoor liefst vier doelpunten nodig en de moed zakte het bezoek dan ook in de schoenen. RotBlau controleerde de wedstrijd en kreeg na een kwartier een goede kans op de 2-0, maar Giovanni Sio raakte na een solo de paal. Ludogorets, waarbij Virgil Misidjan in de basis begon en Mitchell Burgzorg niet in de wedstrijdselectie zat, kreeg na een halfuur zijn enige kans van de eerste helft. Roman Bezjak faalde oog in oog met Yann Sommer.

De ploeg van Murat Yakin was in de tweede helft lang niet zo dwingend als in het eerste bedrijf. Pas in het laatste kwartier doken de Zwitsers pas weer echt gevaarlijk op voor het doel van de kampioen van Bulgarije. Philipp Degen stond koud in het veld toen hij de 2-0 maakte uit een hoekschop en in de slotfase liet Valentin Stocker een grote mogelijkheid op de 3-0 liggen. Het bleef dus bij 2-0 en Basel zette dus over twee wedstrijden een score van liefst 6-2 neer. Ludogorets moet zich tevredenstellen met deelname aan de Europa League.

Austria Wien - Dinamo Zagreb 2-3
Dinamo Zagreb is in eigen land oppermachtig, maar na de 0-2 thuisnederlaag tegen Austria Wien werd trainer Krunoslav Jurcic ontslagen. Die maatregel sorteerde dinsdag effect, maar de Kroaten maakten één doelpunt te weinig om plaatsing voor de groepsfase af te dwingen. Na vijf minuten kwam Austria op voorsprong nadat Josip Simunic een vrije trap van Florian Mader met zijn kruin tot in de verre hoek verlengde: 1-0. Marcelo Brozovic zorgde na een halfuur voor de gelijkmaker in Oostenrijk en Junior Fernándes, een huurling van Bayer Leverkusen, tekende op slag van rust voor de verdiende voorsprong van Modri.

De bezoekers hadden nog één doelpunt nodig en vonden die twintig minuten voor tijd. Fatos Beqiraj liet de meegereisde fans uit hun dak gaan: 1-3. Austria waren erg slordig in de passing en voerden de counters belabberd uit. De ploeg van Nenad Bjelica forceerde acht minuten voor tijd echter toch nog de belangrijke aansluitingstreffer; Roman Kienast was de maker. Hierdoor plaatste Austria zich als eerste Oostenrijkse ploeg sinds Rapid Wien in 2005/06 voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Legia Warschau - Steaua Boekarest 2-2
Steaua Boekarest kwalificeerde zich voor de zevende keer in de historie voor de hoofdfase van het miljoenenbal. In Roemenië speelden de Ros-Albastri met 1-1 gelijk en aan het 2-2 gelijkspel in Polen had men dus genoeg. Steaua kende een droomstart, want Nicolae Stanciu en Federico Piovaccari bezorgden de bezoekers binnen negen minuten een 0-2 voorsprong. Legia knokte zich terug in de wedstrijd door een goal van Miroslav Radovic en Jakub Rzezniczak bepaalde de eindstand in de slotminuut op 2-2. Op basis van de uitdoelpunten gaat Steaua, dat vorig seizoen Ajax nog klopte, dus door.

Kan FC Basel dit seizoen ook stunten in de Champions League?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties