Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Den Bosch ontmoet Willem II, Helmond Sport elimineert Eindhoven

Laatste update:

Sparta Rotterdam - Willem II 1-1
De Tilburgers begonnen uitstekend op Het Kasteel aan de krachtmeting met het door Michel Vonk getrainde Sparta. Al na zeven minuten lag de bal achter sluitpost Nico Pellatz: een lange trap van Willem II-keeper David Meul werd door iedereen gemist, maar op waarde geschat door Marc Höcher. Met een fraai lob werkte de ex-speler van ADO Den Haag de bal tegen de touwen.

Na ruim een uur stond opnieuw een lange trap aan de basis van een doelpunt. Donovan Slijngard schoot de bal blind naar voren, waar Iliass Bel Hassani aan de rechterkant werd vrijgespeeld. De middenvelder schoof de bal rustig in de verre hoek voor de 1-1. De manier waarop Bel Hassani de bal uit het net haalde om weer terug te sprinten naar eigen helft was tekenend, maar de strijdlust leverde Sparta geen doelpunten meer op.

FC Eindhoven - Helmond Sport 0-2
Helmond Sport gaat met VVV-Venlo of SC Cambuur-Leeuwarden uitmaken welke ploeg zich volgend seizoen Eredivisionist mag noemen. De ploeg van trainer Hans de Koning won thuis al met 1-0 van FC Eindhoven, misschien wel de revelatie van het afgelopen seizoen in de Jupiler League. Zondag werden de bewoners van de lichtstad zelfs met 0-2 verslagen. Al na elf minuten moest Eindhoven-keeper Ruud Swinkels de bal voor de eerste keer uit zijn net halen: Emrullah Güvenc werd op ongeveer dertig meter van het doel vrijgespeeld en zag tot zijn verbazing dat hij niet werd aangevallen door een tegenstander.

De linksbuiten dribbelde wat richting het doel van Swinkels en schoof de bal beheerst in de verre hoek. Nog geen tien minuten later viel de tweede en ook die treffer was toe te wijzen aan het matige verdedigen van de ploeg van coach Erwin Koeman. Een afgeslagen vrije trap werd opnieuw ingezet en Charles Kazlaukas stond vogelvrij om in te koppen: 0-2. Daarmee werd het voor de Eindhovenaren wel een erg lastige opdracht om nog langszij te komen en dat lukte dan ook niet meer.

Bekijk de samenvatting van FC Eindhoven - Helmond Sport:

Bekijk de samenvatting van Sparta Rotterdam - Willem II:

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
9
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties