Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Den Bosch valt in Amerikaanse handen: 'We willen ooit kampioen worden'

Laatste update:

De Pacific Media Group, Partners Path Capital, Randy Frankel, Chien Lee en Krishen Sud hebben meer dan vijftig procent van de aandelen overgenomen. Het zogenoemde 'gouden prioriteitsaandeel', waarmee onder andere de naam, clubkleuren, clubcultuur en vestigingsplaats gewaarborgd zijn, blijft eigendom van Stichting Behoud Betaald Voetbal 's-Hertogenbosch, meldt FC Den Bosch.

PMG, geleid door topman Paul Conway, investeerde eerder ook in KV Oostende (België), AS Nancy (Frankrijk), Barnsley (Engeland), Esbjerg (Denemarken) en FC Thun (Zwitserland). "Wij zien veel potentie in FC Den Bosch en ook de stad", zegt Conway. "FC Den Bosch staat al voor een club waar jeugd daadwerkelijk een kans krijgt. Die reputatie willen wij verder uitbouwen. En talentontwikkeling houdt niet op bij de stadionpoorten. Natuurlijk willen ook wij ooit graag kampioen worden. Die ambitie moet je hebben als je in de topsport werkt. Maar we hebben naast sportieve ambities, ook sociaalmaatschappelijke ambities. Daarom willen wij geen kunstmatig, kortstondig succes."

Rob Kleijzen, lid van de raad van commissarissen bij FC Den Bosch, is verheugd met de investering in Den Bosch. "De investeerders brengen naast financiële middelen ook kennis en ervaring met zich mee. De combinatie met Forza FC Den Bosch, een groep die bestaat uit (lokale) FC Den Bosch-supporters, vinden wij ideaal." Clubvoorzitter Rob Almering voegt daaraan toe: "FC Den Bosch kan en wil zich geen onrealistische avonturen meer permitteren. Met de nieuwe investeerders, die een uitstekende reputatie hebben, gaan we op zoek naar hoe we de waarde van FC Den Bosch verder kunnen vergroten." Eerder was Wesley Sneijder met zakenpartner Ebert Dollevoet overigens ook geïnteresseerd om FC Den Bosch te kopen, maar dat liep op niets uit.

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
23
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties