Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Den Bosch wil negatieve reeks stoppen en stuurt Boessen de laan uit

Laatste update:

Jan-Hein Schouten, voorzitter van de Raad van Commissarissen, legt uit waarom Boessen het veld moet ruimen. "De teleurstellende resultaten in de tweede seizoenshelft zijn zichtbaar op het veld en in de statistieken. Dit heeft tot ons besluit geleid." FC Den Bosch zakte de afgelopen maanden af naar de zesde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. "We hadden in juli niet kunnen denken dat het overnametraject zo lang zou duren en ook nog eens een negatieve uitkomst zou hebben. Waar we met de ene voet gas hebben gegeven, stonden we met de andere op de rem. Dat is niet bevorderlijk voor de prestaties, sfeer en saamhorigheid op het veld en daarbuiten."

Schouten doelt daarmee op de mislukte overname van Kakhi Jordania. De KNVB stak daar onlangs een stokje voor. "Als winterkampioen gingen we het nieuwe jaar in. Direct na de stop wonnen we de tweede periodetitel. Daarna is de klad erin gekomen. Op basis van die eerste seizoenshelft hebben we gezien dat er om de prijzen gestreden kan worden. Dat is ook onze ambitie. Bij aanvang van het seizoen was het halen van de play-offs het doel. Nu is de extra sportieve eis dat we mee willen doen om te winnen."

"Op dit moment hebben wij behoefte aan een aanjager pur sang ", benadrukt de bestuurder van FC Den Bosch. "In de jacht op de winst is vuur nodig. De beslissing om voortijdig uit elkaar te gaan was er een tussen hart en verstand. Het is pijnlijk, maar we staan niet met lege handen. Wil heeft ons een grote stap verder gebracht en daarvoor zijn wij hem veel dank verschuldigd."

Een goede beslissing van FC Den Bosch?

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
25
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties