Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Dordrecht grijpt in: 'Dat doen ze bij Ajax en Feyenoord ook'

Laatste update:

"Het is niet zo dat we nu al opgeven", zo verzekert technisch directeur Marco Boogers in gesprek met Voetbal International. "Maar we zijn wel bezig met volgend seizoen. We kijken welke jongens in aanmerking komen voor een plekje in de selectie." Lieder kwam in 23 competitieduels niet verder dan het schamele aantal van drie treffers en Slory slaagde er nimmer in om helemaal wedstrijdfit te worden. Beiden hebben een aflopende verbintenis.

"Het is toch heel logisch om talentvolle jongens een kans te geven?", vraagt Boogers zich openlijk af. "Dat doen ze bij clubs als Ajax en Feyenoord ook. We kiezen nu voor talentvolle jongens die hier volgend jaar ook nog onder contract staan." Anthony Biekman en Everon Pisas, beiden twintig jaar, mochten zaterdag tegen Heracles Almelo (2-3 verlies) aan het startsignaal verschijnen. Jan Everse had op de bank talenten als Brian Meulmeester, Ibrahima Toure én Noël Goossens achter de hand.

Een verstandige beslissing van FC Dordrecht

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
53
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties