Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Dordrecht in problemen, Narsingh scoort twee keer, Ajax verliest

Laatste update:

Jong FC Twente - FC Dordrecht 2-0
Youness Mokhtar moet het bij het eerste elftal met invalbeurten doen, maar maandagavond mocht hij bij de beloften van FC Twente wel in de basis beginnen. De aanvaller hielp de ploeg van Jan Zoutman aan de derde seizoenoverwinning: na twintig minuten stiftte hij op prachtige wijze raak en kort na rust gaf hij Felitciano Zschüsschen de mogelijkheid om te scoren: 0-2. Het liep totaal niet bij de Schapenkoppen en trainer Harry van den Ham greep na een kwart wedstrijd al in: hij haalde Nando Wormgoor naar de kant ten faveure van Everon Pisas. De wijziging haalde dus niets uit en de 0-2 ruststand in De Grolsch Veste, waar ongeveer 350 toeschouwers zaten, was meer dan terecht.

Het regende in het begin van de tweede helft weer kansen voor Twente: een vrije trap van Mokhtar scheerde bijvoorbeeld over het doel van de koploper. De gasten waren zelf ook nog dicht bij de aansluitingstreffer, maar de kopbal van Paul Gladon werd door een Tukker van de lijn gehaald en Giovanni Korte knalde vlak voor tijd net naast. Het bleef hierdoor bij 2-0 en Twente, waarbij onder anderen Cuco Martina en Robbert Schilder ook in de basis stonden, won voor het eerst sinds 18 augustus: toen werd Achilles'29 met 2-3 geklopt.

FC Den Bosch - MVV Maastricht 0-2
MVV Maastricht liet in de laatste vier duels slechts twee punten liggen en kende maandag eveneens een succesvolle avond. De Limburgers kwamen na een halfuur op voorsprong in De Vliert: Gianluca Maria tikte een rebound binnen nadat zijn inzet vanaf elf meter in eerste instantie werd gekeerd door Wesley de Ruiter. Sven Braken was hierna op weg naar de 0-2, maar De Ruiter stond op zijn post. De Sterrendragers oogden frisser en scherper en lieten FC Den Bosch ook in de tweede helft niet meer langszij komen. Invaller Alexander Mols kreeg nog wel een goede mogelijkheid, maar hij schoot na een voorzet van RKC Waalwijk-huurling Furghill Zeldenrust naast. Mark Veldmate bepaalde de eindstand op 0-2 na een fout van De Ruiter. Het Den Bosch van Ruud Kaiser verloor alweer zijn derde wedstrijd op rij en blijft in de kelder van de Jupiler League staan.

Jong PSV - FC Volendam 3-0
PSV besloot de stadiontoegang gratis te maken en hierdoor zaten er prompt 8.200 supporters in het Philips Stadion. Dat deed de ploeg van Darije Kalezic blijkbaar goed, want FC Volendam werd relatief eenvoudig over de knie gelegd. Na tien minuten maakte Narsingh de 1-0 en na een kwart wedstrijd zorgde de rappe buitenspeler ook voor de 2-0: het waren de eerste goals van Narsingh sinds 22 december vorig jaar. Na een uur werd Narsingh naar de kant gehaald en vanaf de reservebank zag hij Peter van Ooijen ook nog zijn doelpuntje meepikken. De middenvelder maakte zijn eerste goal sinds augustus 2012, toen hij trefzeker was in de Europa League-wedstrijd tegen FK Zeta. PSV boekte zijn derde seizoensoverwinning, terwijl het Volendam van Hans de Koning na twee zeges op rij weer punten verloor.

Jong Ajax - Fortuna Sittard 0-3
Alfons Groenendijk krijgt Jong Ajax nog niet echt aan de praat. De Amsterdammers verloren de laatste twee duels (FC Volendam 2-3, Excelsior 3-1) en verloren maandag ook van Fortuna Sittard. Abdelaziz Khalouta maakte al snel de openingstreffer op aangeven van Gevaro Nepomuceno en na een halfuur moest Ajax met tien man verder door een rode kaart van Danzell Gravenberch, die hard doorging op Jordie Briels. Fortuna loerde op de counter, terwijl Ajax op de eigen Toekomst het spel probeerde te maken. Danny Hoesen had de gastheer op gelijke hoogte kunnen brengen, maar hij mikte net naast en kwam na zeventig minuten net niet aan een voorzet van Tobias Sana. In de slotfase beslisten Bob Vankan en Kevin Vis het duel in het voordeel van de Limburgers, die na vier wedstrijden weer eens wisten te winnen in de Jupiler League.

Denk jij dat Luciano Narsingh dit seizoen zijn basisplaats heroverd bij PSV?

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
13
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
17
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
4
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties