Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Dordrecht laat na goed gesprek derde speler weggaan in winterstop

Laatste update:

Club en speler voerden een evaluatiegesprek. Daarin kwam naar voren dat er in de tweede seizoenshelft niet veel minuten in het verschiet liggen voor Vet en daarop trok hij zijn conclusies. De 21-jarige middenvelder kwam voor de winterstop al niet verder dan een minuut in de Eredivisie, als invaller tijdens de seizoensouverture tegen sc Heerenveen.

Vorig seizoen was Vet in de Jupiler League nog 23 keer van de partij, maar echte kansen om zijn ontwikkeling voort te zetten in de Eredivisie kreeg hij niet. Via de officiële kanalen laat FC Dordrecht weten dat het beter was voor Vet om uit te zien naar iets anders. De club wenst hem veel succes.

FC Dordrecht brengt de selectie beter op peil, deze maand

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties