Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Dordrecht pakt uit en presenteert speciaal frikandel-tenue

Laatste update:

Dordrecht pakt op X uit en onthult 'met ongekende trots het officiële tenue voor de play-offs, een ode aan onze stad Dordrecht en haar verhalen'. "Voor dit tenue gaan wij terug naar 1954, toen slager Gerrit de Vries, die bekend stond om zijn gehaktballen, omwille een wetswijziging zijn gehaktballen moest veranderen", valt er te lezen op de website.

"Het recept moest en zou hetzelfde blijven. Uiteindelijk kwam De Vries met een geniale oplossing: de vorm van de snack veranderen. Zo ontstond de inmiddels iconische frikandel. Deze uitvinding, diep verankerd in de Dordtse cultuur, viert in 2024 haar zeventigjarige bestaan. Een mijlpaal die FC Dordrecht niet ongemerkt voorbij laat gaan. Het tenue belichaamt trots, traditie en de onbreekbare band tussen club en stad."

Meer nieuws

André Onana gaat lelijk de mist in en leidt tegentreffer Manchester United in
0
Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax
15
Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst
8
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
47
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties