Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Eindhoven ondanks doelpunt van keeper uitgeschakeld

Laatste update:

FC Eindhoven eindigde in de Jupiler League op een zeer knappe tweede stek in de rangschikking en de equipe van trainer Jean-Paul de Jong droomde stiekem van promotie naar de Eredivisie. Op bezoek bij FC Volendam werd echter met 2-1 verloren, waardoor de Brabanders in eigen huis aan schadereparatie moesten doen. Het kwam het voornamelijk door FC Volendam-keeper Theo Zwarthoed dat dat maandag niet lukte. Zo redde Zwarthoed na een minuut of tien tot drie keer toe (!) toen aanvaller Roald van Hout op hem af kwam stormen.

De uitblinkers van FC Eindhoven van het reguliere seizoen, Joey Sleegers, Branco van den Boomen en Fries Deschilder, konden zich niet onderscheiden, waardoor het bezoekende FC Volendam relatief eenvoudig op de been bleef. Alleen Sleegers kreeg in de eerste helft nog een kansje, maar de huurling van Feyenoord kreeg zijn hoofd niet goed tegen de bal.

Direct na rust kreeg Deschilder de grootste kans tot dat moment, maar doelman Zwarthoed lag maar weer eens in de weg. De bezoekers kwamen nauwelijks over de middenlijn, maar toen dat wel gebeurde was het direct raak. Smaakmaker Brandley Kuwas stond helemaal vrij in het strafschopgebied van de Eindhovenaren en de man die volgend seizoen voor Excelsior speelt vuurde de bal uit de draai tegen de touwen. Aan de andere kant kreeg Anthony van den Hurk direct een grote kans op de gelijkmaker. Zwarthoed was voor de verandering verslagen, maar Sofian Akouili haalde de bal van de lijn.

FC Eindhoven ging in de slotfase met de moed der wanhoop naar voren, maar goed voetbal zat er op dat moment al niet meer in bij het team van De Jong. FC Volendam, dat loerde op de counter, was zelfs gevaarlijker. Kuwas kon alleen afgestopt worden met een overtreding, Kevin Brands treuzelde in kansrijke positie te lang en Jermano Lo Fo Sang schoot de bal op de vuisten van Tom Muyters. Diezelfde Muyters ging diep in de blessuretijd maar eens mee naar voren en maakte ook nog eens een treffer (1-1), maar voor FC Eindhoven was dat niet genoeg om door te gaan.

FC Eindhoven verdiende het om de finale te bereiken

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
20
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
58
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties