Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Emmen betreurt 'social distancing' én vijf balcontacten tegen Ajax

Laatste update:

"We hebben slecht gespeeld, maar wel tegen een goed Ajax. Maar als je tegen een ploeg speelt die tussen twee Europese wedstrijden in zit dan moet je scherper en beter spelen dan dat wij hebben gedaan", vertelde Lukkien in gesprek met RTV Drenthe. FC Emmen zakte door de ondergrens als men eenmaal in balbezit was. "Maar dat wil niet zeggen dat je dan zoveel steken moet laat vallen in verdedigend opzicht."

"We geven de eerste goals veel te gemakkelijk weg. Met heel weinig ruimte in onze rug stonden we toch heel veel ruimte toe. Dat kan niet." FC Emmen had volgens de statistieken van Opta slechts vijf balcontacten in het strafschopgebied van Ajax. Sinds de eerste promotie van de club in 2018 was dit aantal in slechts één Eredivisie-duel lager: vier tegen PSV in januari 2019. FC Emmen bleef bovendien voor het eerst in de clubhistorie zonder zege in de eerste tien competitieduels van een seizoen in de Eredivisie of Eerste Divisie.

Perr Schuurs gaat na dikke zege van Ajax in op geruchten over Liverpool

Lukkien vond zijn spelers niet zielig. "Nee, daar ben ik helemaal niet van en daar hou ik ook helemaal niet van. We moeten geen zelfmedelijden hebben, ook al zag het er soms wel zo uit", vervolgde de trainer in gesprek met de regionale zender. "Toch moeten we deze nederlaag wel in perspectief zien. We verliezen van Ajax, dat met 3-1 wint van FC Midtjylland, met 5-0 van Heracles Almelo, met 0-13 van VVV-Venlo en met 0-3 van FC Utrecht. Dus we verliezen van een topploeg."

"Nogmaals, dat we veel beter kunnen staat als een paal boven water. Kortom, doorgaan en op naar de belangrijke maand december." FC Emmen verstuurde zaterdag slechts 146 geslaagde passes tegen Ajax en dat waren er minstens 77 minder dan in ieder ander Eredivisie-duel dat de Emmenaren speelden. Doelman Felix Wiedwald was zelfs de Emmen-speler met de meeste passes (33) en de meeste passes naar of op de helft van de tegenstander (19).

-

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
38
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
10
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
18
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties